Arkkipiispa osallistuu Eurooppalainen Suomi ry:n paneelikeskusteluun Euroopan tulevaisuudesta ja arvoista Helsingin keskustakirjasto Oodissa

Euroopan unioni on kriisiaikoina ottanut suuria kehitysaskelia ja tehnyt yhteisiä ponnistuksia. Koronapandemia muodosti historiallisen kansainvälisen kriisin, jossa punnittiin kansalaisten, instituutioiden, valtioiden ja Euroopan yhteistyötä tilanteen ratkaisemiseksi.

Eurooppa ja Suomi ovat osoittaneet toisaalta nopeaa kykyä elpyä pandemiasta rokotteiden, rajoitusten asteittaisen avaamisen ja yhteisten taloudellisten ratkaisujen avulla. Onko pandemian lievittyessä kuitenkaan paluuta enää aikaisempaan normaaliin? Muuttiko koronapandemia kansalaisten arvoja? Mihin suuntaan Suomi, Eurooppa ja maailma on kulkemassa koronapandemian jälkeisenä aikana?

Aiheesta keskustelemassa ja kansalaisten kysymyksiin vastaamassa ovat arkkipiispa Tapio Luoma, ulkoministeri Pekka Haavisto sekä THL:n hyvinvointivaikuttajat-osaston johtaja Tiina Laatikainen. Tapahtuman juontaa Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtaja Jesse Jääskeläinen.

Tervetuloa mukaan keskusteluun 23.11. klo 17.00-18.30 EU@Oodiin Helsingin keskuskirjasto Oodin 1. kerroksessa, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki.

Ilmoittauduthan etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti #EuroopanSuunta #SinunTulevaisuutesi

Lisätietoja: Johtava asiantuntija Lena Kumlin, lena.kumlin@evl.fi, p.050 4303 953